måndag 19 december 2011

December

Å, vad jag tycker om december månad. Massor av göra, men också massa roligt.
I fredags var jag och Mathias på Julbord med M:s jobbarkompisar. Massor av ingenjörer med några respektive. Riktigt trevligt var det. Första Julmaten är alltid godast. Fast lite tråkigt med Sverige är att man äter samma mat vid alla högtider. Samma mat finns ju året om.
Barnen var över lyckliga att ha BARNVAKT!! Vi hade turen att ha två alternativ (det är inte ofta) ktill barnvakter. För oftast händer det alltid något när man ska göra något speciellt. Mycket riktigt händer det. Barnvaktens 3 barn får ögoninflamation, det vill vi ju inte ha så här lagom till Jul. Smidigt att ha ett ess i ärmen. Tack snälla  Jenny! För att du passade barnen. P,W och J var lyckliga att få vara uppe extra länge.


Lördag jobbades det lite med vårat hem. Nu är arbetsbänken i garaget färdig kapad och en trapp på insidan av dörren är fixad. Så nu är det bara lite städning som behövs.
Byte av lampor ute blev det också. Mathias tog en sväng upp på vinden. Där står fortfarande baljan och där fanns det vatten. Vi trode vi fixat läckan, men inte. Så det blir att försöka fixa innan vi åker till Norge..
Undertiden M var duktig hustomte, slog jag och barnen in de sista julklapparna.
När allt var klart vi 14 tiden, satte vi oss i soffan och såg på Julkalendern. Skönt och mysigt att kunna sätta sig ner i lugn och ro, hela familjen samlad och njuta av lugnet, ingen Julstess.
På eftermiddagen kom M s familj för en liten Julmiddag. Mycket trevligt!

 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar