torsdag 7 augusti 2014

Grilla vildsvin

Idag har vi grillat vildsvin för första gången, det lär inte bli den sista.
Härligt med kontakter, bestämde en späd liten kulting, av en vän för några dagar sedan.
Den har hängmörat i några dagar.

Vi har ju inte någon bra trädgård denna sommaren.
Så vi löste det så här:
Jobba hela dagen med våran grävning och grilla medans vi jobbade hemma. När nöffen var klar, körde vi bort till några av våra vänner för grillmiddag.
15 nöjda middagsgäster.

Vilken succé!!! Köttet smälte i munnen, mört och saftigt. Det måste vi göra fler gånger.

Marinad:
Chilisås
Soja
Dijonsenap
Vitlök
Brunfarin
Lime
Salt och peppar
Färsk timjan

Grilltid på låg värme 2.5- 3 timmar (6kg, 90 cm delad i två halvor).

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar