lördag 19 mars 2011

Biltur och lååång promenad

Tur och retur, Katrineholm blev det i dag. Svarta volvon skulle få sig några nya bättre begagnade delar. Fäkten i bilen dog i går, vi satsar på konstgord andnig tills den nya bilen kommer.
På vägen dit hitta vi ett gammalt smultronställe. Som vi hittade för flera år sedan.
Måste bara berätta lite kort om denna plats.....
Vi hittade det här idylliska ställe en sommar när vi skulle frakta en storbåt (på släp) från Trollhättan till Stockholm. En spännande och händelserik och galen resa som jag minns med ett leende.
I allefall ..... vi skulle hitta en plats att luncha, hitta en stor parkering och en badstrand. Vissa kommer i husbil, vissa i husbåt , hm fint ställe. Blir nog att vi åker dit i sommar med barnen.

Hemma igen blev det pannkakor, innan det bar i väg på nästa tur.
Grund planen var att vi skulle ta en liten promenad och en sväng innom mataffären. Vi började i mataffären för att köpa jäst (hemlagad pizza står på menyn). Vi fortsatte att gå i det fina soliga vädret ... och vips var vi utanför brandstation där det var brandbil, polisbil och militärbil man fick titta och sitta i. Färden fortsatt genom centrum och på en brygga längst vattnet.
Nästan hemma tiggde och bad barnen om att få gå och sova när det kom hem ..... snacka om lyckad plan!! Tre trööööta barn med låg energi nivå.
Men de repade sig snabbt, de måsta ha glömt hur trötta de var.
Pizza och film, trötta barn sover nu.

1 kommentar:

  1. Det finns inget så härligt som en promenad då man råkar på utryckningsfordon. Kan barnen leva länge på! Vilken härlig dag.

    SvaraRadera