fredag 25 mars 2011

Våffeldagen

Familjen Jensen behöver ju egentligen inte någon speciell dag för att äta våfflor. Men i dag är det den officiella VÅFFELDAGEN! 
( bra recept hittas i etiketten "recept" )
Igår när vi veckohandlade fick William och Julia våfflor (med grädde och jordgubbssylt) i affären, vilken lycka. De fick inte bara en utan två.
På bolibompa i morse sa de också att det var våffeldagen, det kom en kör, från soffan som försäkrade sig om att mamma inte glömt. Tur att vi har planerat att äta våfflor i dag.
Vi ska åka till Dalarna i eftermiddag. Min lillebror ska göra kontgjord andning på våran bil.
Barnen ska överraska och ta med våffelsmet och lite annat sött och gott. Så det blir fest i dagarna tre.
Nu blir det till att packa lite och baka.

5 kommentarer:

  1. Vilka norska ingredienser använde du ist. för cr fraiche och filmjölk i våffelreceptet? Vad tror du om rømme & kulturmelk?

    SvaraRadera
  2. Stämmer ..... rømme och kefir.

    SvaraRadera
  3. Tjejerna fick också våfflor i affären igår, men vi kör våfflor idag också.

    Kör försiktigt och ha en trevlig helg.

    Kram

    SvaraRadera
  4. Mums ! Kan tala om att det är snöSTORM på norrsidan av sthlm för tillfället! Kör försiktigt o ha en superbraig helg! Kram från oss

    SvaraRadera
  5. Man kan aldrig få för mycket av våfflor.
    Vi ska köra försiktigt. Önskar er också en toppen helg.

    SvaraRadera