måndag 16 maj 2011

Heldag på stan

I lördags var en fullspäckad dag med mycket skoj för stora och små. Dagen var väl förberedd med listor och adresser dit vi skulle.
Startade hemifrån med en väska med dricka, frukt och lördagsgodis. Men jag glömde kameran .....
Första stoppet blev på Biltema, inköp av en vajer till handbromsen på bilen ( volvon). Förövrigt så ska den besiktas snart. Tog en snabb sväng inom Bauhaus (vilket inte var planerat), där köpte vi badrums möbel till gäst toaletten.  20% rabatt, så det var bara att passa på (ska hämtas om några dagar) . 
Andra stoppet var  S:t Eriksplan i stan. Vilken liten, men bra slipsaffär, Andrews Ties har många snygga slipsar med bra kvalitè, Mathias var ute efter en slips som han kan ha till sina olika kostymer och olika skjortor. En enfärgad mörkt rosa/ vinröd ( färgen är lite svår att beskriva) men snygg var den.
Efter slips köpet mötte vi svärmor för en tur i parken. Barnen lekte av sig lite energi. I parken låg det en man med konstig sovställning , såg nästan död ut, GB ringde 112, imponerande hur snabbt ambulans och polis var på plats. Mannen levde, men fick hjälp av ambulans personalen. Barnen tyckte det var jätte spännande. Känns bra att hjälpa till.
Nästa stop, mataffär för inköp av lunch.
Nu bar det iväg till Handelshögskolan, där vi fick höjdar platsen för att se KTHs parad av roliga fordon.
Det påminner lite om det norska russetåget och 17maj tåg, men inte lika maffigt.
Nöjda och glada promenerade vi tillbaka till bilen, med ett nytt stop i lekparken. P och W hade med sig sina sparkcyklar, så de fick prova lite ramper.
Nästa stop på listan var IKEA. Inköp av present till Julia, skrivbord + stol till Philip o William och lite nya dricksglas.
Inpackade i bilen ( och allt fick plats) bar det iväg hemåt. Kl 18 skulle det komma några för att köpa våra flytt kartonger.

Måste säga att det var en fullspäckad dag med nytta och nöje.
P och W såg hela melodifestivalen, Julia nattade sig själv  ...... jag vila nu, mamma.


1 kommentar:

  1. Det var en spännande dag och mycket fick ni gjort! Ska bli roligt att se alla förändringar ni gör i huset. Kramar ifrån mormor.

    SvaraRadera